29 / 04 / 2024

Bafra'da 2 tarihi bina restore edildi!

Bafra'da 2 tarihi bina restore edildi!

Bafra Belediyesi'nin katkılarıyla Gazipaşa Mahallesinde buIunan 2 tarihi yapı restore edildi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede tarihi yapılara her zaman sahip çıktıklarını ve bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirtti.



BAFRA Belediyesi'nin katkılarıyla Gazipaşa Mahallesinde buIunan 2 tarihi yapı restore edildi. Samsun'un Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede tarihi yapılara her zaman sahip çıktıklarını ve bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirtti. 

Başkan Şahin, "Samsun İl Özel İdaremiz ve belediye işbirliği ile Gazipaşa Mahallemizde bulunan 2 adet tarihi yapımızın restorasyonlarını tamamladık. Bu tarihi yapılarımızdan birini ilçemizin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri için Bafra Musiki Cemiyetimize tahsis ettik. Bu cemiyetimiz, resim, şiir ve musiki alanında sayısız faaliyetleri icra ederek, ilçemizin kültür ve sanat faaliyetlerine ciddi bir katkı yaptı. 

Diğer tarihi yapımızda ise İmar Müdürlüğümüz faaliyette bulunuyor. Bu şekilde halkımızın daha geniş bir alanda hizmet almasını sağladık." dedi. 


Milat Gazetesi


Geri Dön