15 / 05 / 2024

bafra belediyesi

bafra belediyesi

Altyapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokak'ta eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar kaldırılarak, okağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Başkan Zihni Şahin, esnafla da görüştü.

Bafra'nın yeni projelerle çehresi değişecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak olan projeleri incelemek, istişare etmek ve bazı çalışmaları yerinde görmek için Bafra’ya gitti...

Bafra'da 2 tarihi bina restore edildi!

Bafra Belediyesi'nin katkılarıyla Gazipaşa Mahallesinde buIunan 2 tarihi yapı restore edildi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede tarihi yapılara her zaman sahip çıktıklarını ve bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirtti.

Samsun Bafra'da altyapı çalışmaları devam ediyor!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin pahalı ve görünmeyen bir yatırım olmasına rağmen alt yapıda ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi. Şahin, yaptığı açıklamada, alt yapı ihtiyacının hiç bitmeyeceğini belirtti...

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Bafra'da yol çalışmaları devam ediyor!

Samsun Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı.

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Bafra Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kemalpaşa’da ikamet eden ve çöplerden atık toplayarak geçimini sağlayan aileye yardım eli uzandı. Belediye Başkanı Zihni Şahin, aileye sahip çıkarak yeni ev yaptırdı.

Samsun Bafra'ya yeni otopark!

Bafra Belediyesi, ilçedeki otoparklara bir yenisini daha ekledi. İlçemiz Kemal Paşa Mahallesinde bulunan ve Küçük Pazar diye bilinen pazarın yan tarafında yer alan 2.250 metrekarelik alan asfaltlanarak oto park haline getirildi.

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.

Bafra Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Bafra Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantının gündemi şu maddelerden oluştu;

bafra belediyesi Haberi

bafra belediyesi

Samsun Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güven Sokak’ta başlatılan yol-kaldırım çalışması tamamlandı.


Alt yapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokak’ın bir kısmında eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar mevcuttu. Bu problemi ortadan kaldırmak amacı ile sokağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Mevcut asfalt da kaldırılarak yenilendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, esnafları da ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaflar Başkan Şahin’e teşekkürlerini dile getirdi.


Başkan Şahin vatandaşlarla sohbetinde alt yapı sorunu kalmadığını, cadde ve sokaklarının yenilenmesi gerektiğini, yeni açılan yolların da düzenlenmesi için büyük çaba harcandığını dile getirdi. Başkan Şahin, "Buradan önce Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturduk. Öte yandan şehrin dört bir yanında da yama çalışması yapıyoruz....