03 / 05 / 2024

Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya

Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 15'i peşinat olarak ödeniyor. 2 ara ödeme yapıldıktan sonra geri kalan tutar yüzde 0,59 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendiriliyor...



Dairelerin satış sürecine devam edilen Bağcılar  Batışehir  avantajlı kampanya kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Ege Yapı Group tarafından inşa edilen Batışehir Residence, 818 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. Projenin ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


"Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya dahilinde banka kredisi ile vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya


Batı Şehir Evleri'nde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.


Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit avantajı sunulan Batı Şehir Bağcılar; Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor. 


Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir avantajlı kampanya kapsamında yüzde 15 tutarında peşinat verildikten sonra 2 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan bedeli ise 60 aya kadar yüzde 0,59 faiz oranıyla taksitlendiriliyor. 


Telefon: 0212 444 5 343

Web Adresi: www.batisehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön