06 / 05 / 2024

Bağcılar Belediyesi anneler günü etkinliği düzenledi!

Bağcılar Belediyesi anneler günü etkinliği düzenledi!

Anneler günü Bağcılar'da düzenlenen farklı bir tkinlikle kutlandı. Bağcılılar, kurulan platformda yurt içinde veya yurt dışında olan annelerini ücretsiz telefonla arayarak Anneler Günü’nü kutladılar.



ANNELER GÜNÜNDE , ALO ANNE HATTI


“ Anneler Günü”,  Bağcılar’da düzenlenen farklı bir etkinlikle kutlandı.  Bağcılarlılar, kurulan platformda yurtiçinde veya yurtdışında olan annelerini ücretsiz telefonla arayarak Anneler Günü’nü kutladılar. Yine ilçe sakinleri, annelerine, bir dönem yaygın olan kartpostal göndererek nostaljiyi yaşadılar. Ayrıca ilçedeki tüm ilkokullarda eğitim gören 60 bin öğrenci de dağıtılan tebrik mesajlarını annelerine götürdüler. 

Kadınların huzuru ve mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla hazırlanan önemli projelerin hayata geçirildiği Bağcılar’da Anneler Günü de farklı bir etkinlikle kutlandı. 



Bağcılar Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi’nde oluşturulan platformda 4 adet telefon hattı hizmete sunuldu.  “Alo Anne” sloganıyla ücretsiz hatlı bu telefonları kullanarak yurt içinde veya yurt dışında bulunan annelerini arayan Bağcılılar, oldukça duygulu anlar yaşadılar. Annelerinin, Anneler Günü’nü kutlayan ilçe sakinleri, onlarla dakikalarca sohbet ederek hasret giderdiler.  İnsanların, bir vakitler dini ve resmi bayram günlerinde, yeni yıla girişte ve diğer özel günlerde sevdiklerine gönderdiği tebrik kartları da ilçe sakinlerinin yoğun ilgisini çekti.


Bağcılar Belediyesi anneler günü etkinliği düzenledi!



 “ANNELERİMİZ HERŞEYİN EN İYİSİNE VE EN GÜZELİNE LAYIK”


“Cennet annelerin ayakları altındadır” Hadisi Şerifi’ni hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, tüm annelerin her şeyin en güzeline ve değerlisine layık olduğunu ifade etti. Annelerin daha huzurlu ve daha mutlu olduğu bir ilçe kurmak için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Çağırıcı, şunları söyledi: 

“Annelerimize ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Onlar için bir sürpriz yapmak istedik. Annelerimizi, çok sevdikleri evlatlarıyla konuşturarak bir nebze olsun mutluluklarına katkıda bulunmak istedik. Yine hemşehrilerimize bizim çocukluğumuzun en önemli kutlama  araçlarından olan kart postal hediye ederek nostaljiyi yaşattık. Bu anlamlı günde annelerimizin mutluluğunu paylaştık. Annelerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Tüm annelerin Anneler Gününü tebrik ediyorum.“ 


Bağcılar Belediyesi anneler günü etkinliği düzenledi!



Geri Dön