27 / 04 / 2024

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.



Bağcılar, Yıldıztepe Mahallesi'nde dün akşam saat 19:30'da kaldırımda bilinmeyen bir sebeple çökme oluştu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; iddiaya göre, 552. Sokakta bir kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple oluşan göçük mahalle sakinleri tarafından hemen itfaiye, polis ve belediye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri göçüğün yaşandığı kaldırımda ve sokakta incelemelerde bulundu. Polis ekipleri çevrede tedbir alırken, belediye ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı göçük olan kaldırımdaki iki binanın tahliyesini gerçekleştirdi. 

Bağcılar da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

"GEÇEN HAFTA ARKA SOKAK, BU HAFTA DA BURASI ÇÖKTÜ"

Eyüp Terzi isimli bir mahalle sakini, konuyla ilgili olarak "Geçen hafta bir arka sokak çöktü, oda büyüklüğünde, Bu hafta da burası çöktü. Yani bir hafta arayla yollar çöktü. Bu bina bu akşam tahliye edildi. Akşam saat 19.30 gibi fark ettiler çöktüğünü. Geçen hafta da sabah 10.00'da oldu. Bunda patlama sesi duyulmadı ama bir anda göçük oldu" diye konuştu.

BİNALAR RİSK ALTINDA

Olayın meydana geldiği sokakta yaşayan Aslan Birkay isimli bir vatandaş ise meydana gelen göçükle ilgili olarak "Burada 10 gün önce metro çalışması geçti. Çalışmadan kaynaklı da burada göçmeler oldu. Bir mahalle altta da aynısı oldu. Şimdi de burada oldu. Bunu metro çalışanları kapatmak istiyorlar. Binalar risk altında. Bu binalardaki arkadaşları tahliye ettiler ama buralarda başka binaların da altın da göçükler var" ifadelerini kullandı. 

Belediye ekiplerinin tedbirlerinin devam edeceği öğrenilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.  

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de istinat duvarı çöken iki apartman tahliye edildi!


Geri Dön