02 / 07 / 2024

Bahadınlı Köprüsü hizmete açıldı!

Bahadınlı Köprüsü hizmete açıldı!

15 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde olan köprü, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Bahadınlı Muhtarı Sebahattin Avcı, bu köprüye çok ihtiyaç olduğunu belirtti...




Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bahadınlı Mahallesi'ne yapılan köprünün Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından açılışı yapıldı. Özellikle köy halkının sıklıkla kullandığı bir geçiş alanı olan köprü, son derece eskimiş ve tehlike arz etmeye başlamıştı. Buna rağmen yıllardır bu şekilde kullanılan köprü, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın talimatıyla yenilenerek hizmete sunuldu. Kullanılmayacak durumda olan köprü yıkılarak yerine yeni betonarme yapıldı.


Muhtar Avcı'dan teşekkür

15 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde olan köprü, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Bahadınlı Muhtarı Sebahattin Avcı, bu köprüye çok ihtiyaç olduğunu belirterek, "Daha önce burada bulunan köprü göçmüştü, aşırı yağışlarda tarım arazilerine geçemiyorduk. Derdimizi Başkanımız Necdet Uysal'a aktardık ve yeni köprü yapımı için talimat verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni mahalle olan köylere hizmeti geciktirmeden götürmeye çalışan Başkan Uysal ise, "Geçimini bu arazilerden ve zeytinliklerden sağlayan köylümüzü mağdur durumda bırakmamak için elimizden geleni yaptık" diye konuştu. Burhaniye Başkanı Necdet Uysal, köprünün açılışını Kaymakam Mehmet Göze'yle birlikte yaptı.



Yeni Asır


Geri Dön