28 / 04 / 2024

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Özellikle Anadolu yakasına bakıldığında müteahhitlerin son 2 senede neredeyse zam yapmadıklarını dile getiren Bahadır Kayan "Konut almanın tam zamanı" dedi.




Kartal'da hayata geçirdiği Daire Kartal projesiyle dikkat çeken Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, sektöre daire bazı açıklamalar yaptı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, konut fiyatlarının tüketicinin lehine olduğunu söyleyen Kayan, "Bu dönemde tüketici kira gelirinin hemen oluştuğu projelere bakılmalı. Bir yere baktığı zaman gelecek öngörüsünde bulunmalı. Tüketicilerin huzurla yaşayabilecekleri ve finanse edebilecekleri evler almaları için doğru bir dönem olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar fevkalade, bu durumdan istifade etmek gerek" dedi.

Projelere devam

Kale Grup bünyesindeki Bodur Gayrimenkul'ün 2018 hedeflerine de değinen Bahadır Kayan, "2018'de imar ve tasarım süreçlerini yürüttüğümüz projelerimiz var. Sefaköy ve Ömerli gibi ama ana hedefimiz şu an tamamı bitirilmiş olan Daire Kartal'ın bina yönetimi, sisteminin oturması ve satışlarının bitirilmesi. Bu yılın tasarım süreçlerinin devam ettiği ve ilk projemizin tamamen teslim edildiği bir yıl olarak görüyoruz." dedi.


Geri Dön