02 / 05 / 2024

Bahar aylarında gayrimenkul satışları artıyor!

Bahar aylarında gayrimenkul satışları artıyor!

Evlerini yenilemek isteyenler ve evlenecek çiftler için ev almanın tam zamanı. Emlak konusunda toplanan veriler, ev almak için doğru zamanın bahar ve yaz ayları olduğunu gösteriyor.



Baharın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, yaz aylarında düğün yapmayı planlayan çiftler konul projelerine olan talebi artırdı. İnşaat firmaları da artan talep doğrultusunda birbirinden cazip kampanyalarla yalnız evlilik arifesinde olan çiftlerin değil, herkesin yüzünü güldürdü. 


Düğün sezonu herkese yaradı 

Okulların tatil olduğu ve havaların ideal bir sıcaklığa ulaştığı bahar aylarında taşınmanın çok daha kolay olduğunu belirten Ata Yıldız Grup Proje Müdürü Nalan Başarı, tüketicilerin hayallerindeki evi bulmak için bahar ayarını beklediğini söyledi. İnşaat firmalarının düğün sezonunun açılmasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenler için kampanyalarını hızla devreye aldığını belirten Başarı, Ata Yıldız Grup'un son projelerinden biri olan Gölde Luxe konutlarını yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunduklarını belirtti. 


Göksu Gölü'ne yürüme mesafesinde 

Başkentlinin en çok göl ve deniz özlemi olduğunu belirten Başarı, Gölde Luxe konutlarının Göksu Gölü'ne yürüme mesafesinde olduğunu kaydetti. Başarı, "Ata Yıldız Grup olarak tüketicilere sunduğumuz Gölde Luxe konutları, Başkentlinin en çok sevdiği alanlardan biri olan Göksu Gölü'ne yürüme mesafesinde. Aynı zamanda AVM'ye de yürüme mesafesinde olan projemiz doğa ve şehir hayatı sevenlerin ortak noktası. Başkentin kalbinde, Eryaman'da konumlandırdığımız Gölde Luxe konutları, metroya 500 metre uzaklıkta ve çevre yoluna 2 dakikalık mesafede. 24 güvenlik hizmeti bulunan projemizde sauna ve teknik servis hizmeti ile otel konforunu şehrin kalbinde inşa ettik."dedi.


Bahar rüzgarı hızlı esiyor 

Bahar avlarının gelmesiyle satışlarında büyük bir artış yaşadıklarını dile getiren Başarı'ya göre, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından düşen konut kredi faiz oranları önümüzdeki dönemde düşüşünü sürdürecek. Konut kredisi faiz oranlarının psikolojik sınır olan 1'in altına düşmesi gerektiğini belirten Başarı, faiz oranlarının 1'in altında olmasının alım kararlarında belirleyici olduğunu söyledi. 


Yatırımcının gözdesi Eryaman 

Başarı, "Son yıllarda nüfusu hızla artan Eryaman'ın en çok konut projesi yükselen yerlerin başında geldiğini belirten Başarı, inşaat firmalarının son yıllarda bu bölgeye özel bir önem verdiğini söyledi. Gölde Luxe konutlarını da bu alana konumlandırdıklarını dile getirdi. 2010 yılında kurulan grup şirketlerinin doğruluk çizgisinden sapmadan, dürüst, güvenilir ve sağlam adımlar atarak prestijli yaşam alanlan inşa ettiğini" belirtti. 


Vatan Ek


Geri Dön