19 / 05 / 2024

Bahçe Evlerde 560 bin dolara villa!

Bahçe Evlerde 560 bin dolara villa!

2010 yılının Ekim ayında Sarıyer Zekeriyaköy'de Yeşil Yapı tarafından hayata geçirilen Bahçe Evler Villalarında fiyatlar 560 bin dolardan başlıyor, 650 bin dolara kadar yükseliyor...



Yeşil Yapı tarafından 2010 yılının Ekim ayında Sarıyer Zekeriyaköy Karaağaç Mevkiinde hayata geçirilen Bahçe Evlerin 2011 yılının Kasım ayında tamamlanması ve teslimlerin yapılması planlanıyor.

3 bin 100 metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Bahçe Evler, 2 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje toplam 6 müstakil villadan meydana geliyor.

Bodrum+2 kat şeklinde inşa edilen Bahçe Evler Villaları, net 280 metrekare ve tek tip olarak tasarlandı. Binaların taban oturumu ise 80 metrekare olarak planlandı.

Bahçe Evler Villalarında fiyatlar 560 bin dolardan başlıyor, 650 bin dolara kadar yükseliyor. Proje için herhangi bir kampanya yapılmıyor. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Bahçe Evler Villalarının özellikleri; ahşap karkas, betonarme yapılara kıyasla daha sağlamdır. Deprem karşısında en dayanıklı sistemdir. Ahşap yapının nefes alabilen ve nem barındırmayan özelliğinden dolayı sağlıklı bir ortam sunar. Isıtma ve soğutmada mükemmel yalıtım sağlar. Isı kaybı yoktur, rutubeti barındırmaz.

Betonarme yapılara göre 2 kat daha uzun ömürlüdür. Yangına karşı dayanıklıdır. Ayrıca ahşap ekonomiktir. Isıyı koruduğundan enerji tasarrufu sağlar. Betonarme binalara kıyasla 10 kat daha az enerji tüketilerek üretilir ve daha az enerji harcanarak ısınır.

www.remax.com.tr/ahenk  

Satış Ofisi
Tel: 0212 342 4 342


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön