29 / 04 / 2024

Bahçekent Flora satış ofisi!

Bahçekent Flora satış ofisi!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Konutların satış sürecine devam edilen Bahçekent Flora satış ofisi adresi şu şekilde: Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir / İSTANBUL. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...



Bahçekent Flora satış ofisi telefon numaraları şu şekilde: 0212 607 01 21 - 444 58 13. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş güvencesiyle konumlanıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Bahçe Kent Flora projesi, toplam 120 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Bahçeşehir  Bahçekent Flora  projesinin ilk etap teslimleri 24 ay sonra, ikinci etap teslimleri ise 36 ay sonra gerçekleşecek. 


Bahçekent Flora satış ofisi!


Yatırım bedeli 300 milyon TL olarak belirlenen Bahçekent Flora Konutları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satış sürecine de devam ediliyor. 


Flora Bahçekent projesinde; otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Bahçekent Flora satış ofisi!

Adres: Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir / İSTANBUL


Bahçekent Flora satış ofisi

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön