02 / 05 / 2024

Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi ne zaman açılacak?

Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi ne zaman açılacak?

Bahçeşehir'de açılacak olan Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi'nde kayıtlar başladı. Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi, eğitim hayatına ise 2014- 2015 eğitim öğretim döneminde başlayacak...



100 yılı aşkın süredir eğitim hizmetleri veren ve 2002 yılından beri Türkiye Markalar Birliği tarafından yönetilen Amerikan Kültür Kuruluşları, Bahçeşehir'de 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açacağı liseye hazırlanıyor. 


Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi, Türkiye Markalar Birliği tarafından yönetilen Amerikan Kültür Kuruluşları tarafından 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açılacak. Az kişi sınıfların yanı sıra sosyal ve bilimsel olanakların da sağlanacağı Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi için kayıtlar da başladı. 


Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi, Bahçeşehir'de Evren Sanayi Sitesi'nde Sağlık Lisesi'nin bulunduğu noktada yer alıyor. 


Kuruluş amacı Türkiye Cumhuriyeti ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ilişkileri geliştirmek olan Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi için telefonla randevu alarak bilgi sahibi oluyorsunuz. 


Bahçeşehir Amerikan Kültür Akademik Anadolu Lisesi iletişim

 +90 (212) 672 42 10

http://amerikankulturkoleji.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön