10 / 05 / 2024

Bahçeşehir Athletic-O Towers!

Bahçeşehir Athletic-O Towers!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Bahçeşehir Athletic-O Towers kapsamında yer alan konutlardan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 131 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca stüdyo ve 2+1 konut tipleri de bulunuyor



Athletic-O Towers projesi, İstanbul'da Avrupa Yakası içinde Başakşehir Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Bahçeşehir  Athletic-O Towers  kapsamında 630 konut bulunuyor. 


Bahçeşehir Athletic-O Towers projesi, Modern Vadi'nin 3. etabı olarak yükseliyor. Bahçeşehir Athletic-O Towers,  Dumankaya İnşaat  tarafından inşa ediliyor. 


Bahçeşehir Athletic-O Towers satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. Projede iki kule yer alıyor. 


Projedeki kuleler 28 ve 32 katlı tasarlandı. Bahçeşehir Athletic-O Towers satış fiyatları 1+1'ler için 131 bin liradan başlıyor. 


Bahçeşehir Athletic-O Towers ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Bahçeşehir Athletic-O Towers teslim tarihi olarak 2016 senesinin Kasım ayı belirlendi. 


Bahçeşehir Athletic-O Towers projesi kapsamında yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, spor alanları, buhar odası, oyun alanları, yürüyüş yolları ile dinlenme alanları bulunuyor. 


Bahçeşehir Athletic-O Towers adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe


Bahçeşehir Athletic-O Towers iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön