29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 12 ay 0 faiz! 107 bin liraya!

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 12 ay 0 faiz! 107 bin liraya!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen ve Yalçıntepe Group tarafından konumlandırılan Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde fiyatlar 107 bin liradan başlıyor. Projede 12 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor...



Yalçıntepe Group tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve toplamda 1332 konuttan meydana gelen ve 8 bloktan oluşan Bahçeşehir  Maximoon  Evleri'nde ayrıca 93 mağaza yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Bahçeşehir Maximoon Evleri Bahçeşehir'de Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Yanı'nda inşa ediliyor. 


Yalçıntepe Group, 155 konut için özel bir kampanya hazırladı. Daire fiyatlarının 107 bin liradan başladığı Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede, 12 ay boyunca vade farksız ödeme yapılabiliyor.


Projede; basketbol sahası, yürüyüş yolu, tenis kortu, çiçekçi, eczane, restoran, cafe, fitness center, vitamin bar, bay / bayan kuaför, Türk hamamı, yüzme havuzu ve banka gibi sosyal alanlar yer alıyor.


2014 Aralık'ta teslimlerinin yapılacağı Maximoon Evleri Bahçeşehir projesi Hadımköy Yolu üzerinde yer alıyor. Atatürk Havalanı, CNR Fuar Merkezi ve Tüyap Fuar Merkezi gibi alanlara yakın mesafede yükselen proje 


Maximoon Evleri Bahçeşehir iletişim bilgileri;


Hadımköy Yolu Atatürk Bulvarı No:22 (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Yanı) Bahçesehir / İstanbul


Telefon: 444 34 18

Web: www.maximoonevleri.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön