29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Proje: Bahçeşehir Park

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları yer alacak. Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi içerisinde sosyal tesis ve restoranlar bulunacak.



Toplam 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden meydana gelecek olan projede en küçük daire tipi 4 oda 1 salon şeklinde yükseliyor.


607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan proje Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda  Bahçeşehir Park  adıyla ultra lüks projesine hazırlanıyor.


Dairelerin 11 katlı iki blok şeklinde yükseleceği projesinde Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek.


Atmaca Grup, bu yıl 22 Nisan'da yapılan Bahçeşehir Göleti ihalesinde, gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı 103 milyon TL teklifle almıştı. 


130 adet ticari birimle cadde mağazalarının yer alacağı proje toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde yükselecek.


Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu proje Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.


Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi daire fiyatları 1,5 milyon TL'nin üzerinden satışa sunulacak. Projedeki dükkanları metrekare birim fiyatının ise 30 bin TL üzerinde başlaması planlandı.


Tel: 0212 608 15 63

Web: http://www.mfa.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön