27 / 04 / 2024

bahçeşehir park nerede

bahçeşehir park nerede

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesinde peşim alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017...

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire!

Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği projede daire bloğu 11 kat şeklinde inşa ediliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire satışları Eylül ayı içerisinde başlaması planlanıyor .

Bahçeşehir Park Başakşehir nerede?

Bahçeşehir Park Atmaca Grup ve MFA İnşaat imzası ile yükselecek. Proje 99 bin 858 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Bahçeşehir Park Başakşehir nerede?

MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyatları!

Daire bloğunun 11 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 130 adet rezidans daire bulunuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyatları dairelerde 1,5 milyon TL'nin üzerinden başlıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim bilgileri!

Daire seçeneklerinin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplam 130 adet rezidans daire bulunuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Park fiyat listesi!

Bahçeşehir Park fiyat listesi konutların ve dükkanların metrekarelerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Atmaca Grup ve MFA İnşaat imzası taşıyor.

Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Bahçeşehir Park 99 bin 858 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 4+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 130 adet rezidans daire yer alıyor. Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Park satış ofisi!

Bahçeşehir Park satış ofisi telefon numarası 0212 412 12 22 olarak belirlendi. 11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen projede 130 daire ve 130 ticari ünite yer alıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park Konutları Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkan fiyatları metrekare bazında 30 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Bahçeşehir Park nerede?

Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları!

Toplam 130 adet rezidans dairenin yer aldığı projede daire tipleri 4+1'den başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları 1,5 milyon TL 'nin üzerinden satışa sunuluyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim!

Atmaca Grup Bahçeşehir Park iletişim için 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 130 daire ve 130 ticari birimin yer aldığı projede daire fiyatları 1,7 milyon liradan başlıyor.

Bahçeşehir Park fiyatları!

Bahçeşehir Park fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilecek olan projenin hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Bahçeşehir Park Rezidans iletişim!

Dairelerin 11 katlı iki blok tasarlandığı projede 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim yer alıyor. Bahçeşehir Park Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Platinum nerede?

Bahçeşehir Platinum projesi 142 adet daire, 8 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Bahçeşehir Platinum nerede yer alıyor?

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

bahçeşehir park nerede Haberi

bahçeşehir park nerede


Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesi toplam 181 adet daireden meydana geliyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Atmaca Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede daire alanları net 40 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor. 


2018 yılı Aralık ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Bahçeşehir Park Atmaca Grup satış ofisi ile 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa ediliyor olan  Bahçeşehir Park projesinde ödeme planı kapsamında 60 aya 0 faiz, 120 aya 0,45, 240 aya ise 0,79 faiz oranı sunuluyor. Projede bu ödeme planı Nisan sonuna kadar geçerli olacak. 


Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017!


1+1 daire fiyatları 425 bin TL ile 665 bin TL arasında değişiyor. 

2+1 daire fiyatları 1...