29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park fiyat

Bahçeşehir Park fiyat

Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği projede daire bloğu 11 kat şeklinde inşa ediliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire satışları Eylül ayı içerisinde başlaması planlanıyor .

MFA İnşaat Bahçeşehir Park ulaşım!

MFA İnşaat Bahçeşehir Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de bulunuyor. Hafriyat çalışmaları devam eden projede en küçük daire tipi 4+1 olarak tasarlandı.

Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Bahçeşehir Park 99 bin 858 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 4+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 130 adet rezidans daire yer alıyor. Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık!

Toplam 99 bin 858 metrekare arsa alanında yükselen projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık daire tipleri 4+1 'den başlıyor.

Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park Konutları Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkan fiyatları metrekare bazında 30 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Bahçeşehir Park nerede?

Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları!

Toplam 130 adet rezidans dairenin yer aldığı projede daire tipleri 4+1'den başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları 1,5 milyon TL 'nin üzerinden satışa sunuluyor.

Bahçeşehir Park: Atmaca Grup'tan gölete ultra lüks proje!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat, Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda Bahçeşehir Park adıyla ultra lüks projesine hazırlanıyor. Bahçeşehir Park projesinde 130 adet daire ve 130 adet ticari birim olacak...

Bahçeşehir Park Rezidans iletişim!

Dairelerin 11 katlı iki blok tasarlandığı projede 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim yer alıyor. Bahçeşehir Park Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim!

Dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilecek olan projede 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler en küçük 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları yer alacak. Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi içerisinde sosyal tesis ve restoranlar bulunacak.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat!

En küçük dairenin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 130 adet daire yer alacak. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat listesi kapsamında daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinden satışa sunulacak.

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

Strada Bahçeşehir Plus fiyat ve ödeme planı!

Strada Plus'ta satışlar başladı. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan Strada Bahçeşehir Plus projesi 880 daireden meydana geliyor. işte Strada Bahçeşehir Plus fiyat ve ödeme planı...

Akzirve Strada Bahçeşehir 2017 fiyat listesi!

Akzirve Strada Bahçeşehir 2017 fiyat listesi 345 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir Evleri'nde toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alana yer veriliyor...

Atmaca Bahçeşehir Hayat fiyat!

Toplam 138 daire ve 12 ticari alandan meydana gelen Bahçeşehir Hayat projesi Atmaca Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Atmaca Bahçeşehir Hayat fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Strada Bahçeşehir Konutları fiyat!

Strada Bahçeşehir Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede ilk etap teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Strada Bahçeşehir Akzirve tam fiyat listesi!

Strada Bahçeşehir Akzirve fiyat listesi 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir'de ilk etap teslimleri Aralık 2018'de yapılıyor...

Bahçeşehir Hayat fiyat listesi!

Bahçeşehir Hayat projesi Atmaca Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede ticari alanlara da yer veriliyor...

Referans Bahçeşehir proje fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir proje fiyat listesi 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kiler GYO'nun projesi Referans Bahçeşehir'de sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçeşehir Park fiyat Haberi

Bahçeşehir Park fiyat

Toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan projede en küçük daire tipi 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Satışların Eylül ayı içerisinde başlaması planlanan proje toplam 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden meydana gelecek. Proje Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.


Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek olan proje satış ofisi hazırlıkları devam ediyor.  Projede daire bloğu 11 kat şeklinde yükseliyor.


130 adet ticari birimle cadde mağazalarının yer alacağı proje Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda Bahçeşehir Park adıyla ultra lüks projesi olarak hazırlanıyor.


Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire fiyatları 1 milyon 700 TL'nin üzerinde satışa sunulurken, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 30 bin TL...