29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri nerede?

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri nerede?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşuyor. Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlayan proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri nerede?



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje  Kiptaş  imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 


Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir 'de firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişen dairelerin bulunduğu proje Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak inşa ediliyor.


Konutların 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesinin Eylül 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede 357 adet dairenin yanı sıra 52 adet ticari ünite yer alıyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri nerede?

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri  Marmaray  ve metro hattannın yanı başında; 3. Havalimanı, Kanal İstanbul,  3 Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahına yakın mesafede bulunuyor. 


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri'nin ortak kullanım alanları spor sahaları, mini golf, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, oyun alanları, yürüyüş yollarından oluşuyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri nerede?

Satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri Kiptaş iletişim

Telefon: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön