09 / 10 / 2024

Bahreyn'de Türk mimarlar bir anda marka oldular!

Bahreyn'de Türk mimarlar bir anda marka oldular!

Manama 'daki firmanın ortaklarından çınar, firmayı bir yıl gibi kısa bir süre önce kurmalarına karşın  birçok otel, restoran ve hatta hanedan soyundan kişilerin saraylarını dizayn  ettiklerini belirtti




Türkiye 'den Bahreyn 'e gelen üç arkadaşın kurduğu mimarlık firması, ülkede bir anda marka oldu. Başkent Manama 'daki firmanın ortaklarından Hüseyin çınar, Bahreyn 'in yanı sıra diğer Körfez ülkelerinde de çalışmaları olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

'Bahreyn 'in vergi avantajlarından tutun da pek çok avantajı olduğunu bildiğimiz için burayı seçtik. Kısa sürede yaptığımız marka işler, bu ülkede ve  Körfez bölgesinde namımızın yayılmasına sebep oldu. Bizim için gurur verici bir  durum, Türk olarak, Türk çizgilerini Ortadoğu 'da yaygın hale getirdiğimiz için çok mutluyuz.'

Ortaklardan Volkan Tegen de kısa sürede aranılan bir firma olmalarını iş ahlakı, disiplin ve hakkı kadar kazanç anlayışına bağladıklarını belirterek, 'Bahreyn hanedan üyesi kişilerin saraylarına kadar yaptığımız işler, burada markalaştığımızın bir göstergesi. Bunu iş ahlakı, disiplin ve hakkı kadar  kazanca bağlıyoruz. Kimseyi kandırmadan ve mükemmel işler çıkarmaya çalışıyoruz.  Biz Türk insanının çalışkanlığını ve dürüstlüğünü buraya taşıdık bir anlamda.  Firmamız büyürken, ülkemizin insanlarını da yüceltiyoruz'diye konuştu.

Türkiye ve Avrupa 'daki iş deneyimlerini Arap coğrafyasına farklı çizgilerle yansıttıklarını anlatan diğer ortak Gökhan Yıldırım ise, 'Amacımız,  Türkiye 'deki potansiyeli yönlendirip, Türk yatırımcıları kalkındırmak. Körfez  bölgesine hizmet verip Türkiye 'nin ismini daha yüksek yerlere taşımak' dedi.

AA


Geri Dön