04 / 05 / 2024

Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi, Aytekin Şahin, Berker Yıldırım, Hasan Turhan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.



Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi, Aytekin Şahin, Berker Yıldırım, Hasan Turhan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.


Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi iş konusu; a)Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b)Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c)Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. d)Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis etmek,ipotek almak,ipotek vermek ve ipotekleri fek etmek,gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis etmek, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek. e)Şirketin ele aldığı konularda iş yapmakta olan gerçek ve tüzel kişilerle ortak girişimde bulunmak, gerekirse ortaklık kurmak, konusu ile ilgili faaliyet gösteren şirketlere ayni ve nakdi sermaye vazetmek suretiyle iştirak etmek, ticari ve sınai işletmelere katılmak. f)Konusuyla ilgili faaliyet gösteren yurtdışındaki gerçek ve tüzel kişilerle kanun hükümleri çerçevesinde her türlü ortak faaliyetlere girişmek veya ortaklıklar tesis etmek , şirketçe tesis edilen kuruluşları işletme karşılığı kiraya vermek, konusu ile ilgili olarak meydana getirilen veya edinilen her çeşit ortaklık veya sahiplilik haklarını gerektiğinde aracılık yapmamak kaydıyla satmak devretmek veya elden çıkarmak. g)Şirketin borç ve alacaklarına teminat olarak ipotek rehin kefalet teminatları almak ve vermek, konusuyla ilgili gerçek ve tüzel kişilerin borç ve alacakları için ipotek rehin vermek ve almak. h)Şirketin amacıyla ilgili olarak her türlü imtiyaz, patent, ruhsatname, ihtira beratı, knowhow, teknik yardım, danışmanlık, eğitim, ustalık lisansı ve imtiyazlarını ticaret unvanlarını markaların işletme imtiyazlarını ve bunlarla ilgili çeşitli fikri ve gayri maddi hak ve kıymetleri devir almak, iktisap etmek, devretmek, teminat olarak göstermek, kiraya vermek kiralamak. i)İştigal konularının gerçekleştirilmesi amacı ile nakil vasıtaları iktisap etmek, kiralamak, işletmek, şirket adına tescil ettirmek, kiraya vermek ve satmak. j)Şirket amaç ve konusunun gerektirdiğini bilcümle ticari sınai veya sair işlemleri yapmak.



Geri Dön