07 / 09 / 2024

Bakanlık açıkladı! Eylül aylıkları hesaplara yatmaya başladı

Bakanlık açıkladı! Eylül aylıkları hesaplara yatmaya başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eylül ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaklaşık olarak 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesini yapmaya başladıklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eylül ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan Göktaş, şunları belirtti; "Eylül ayı için toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırmaya başladık. Aile ve Gençlik Fonu projemizin yeni dönem uygulamasına başladık. Doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak’ta da başvurularımızı almaya başladık.

Bakanlık açıkladı! Eylül aylıkları hesaplara yatmaya başladı

Aile ve Gençlik Fonu’na bugüne kadar 12 bin 132 genç çiftimiz başvurdu. Şartları yerine getiren 4 bine yakın çiftimiz krediden faydalandı. Daha önce desteğe başvuru şartlarının arasında çiftlerin toplam gelirlerinin 2 asgari ücreti aşmaması şartı bulunuyordu. Şimdi de gelir kriterini, kişilerin alabilecekleri ek ödemeleri de kapsayacak şekilde 2,3 asgari ücrete çıkartmaktayız diye ifade etti. 

Aile Bakanı müjdeyi resmen verdi. 2025'te de devam edecek

Evlilik kredisi uygulamasında yeni dönem başladı

Bakan Göktaş açıkladı! Sosyal yardımlara, 450 milyon lira kaynak aktarılıyor

Çocuğu okula giden ailelere müjde! Bakanlık açıkladı, her ay 6 bin 545 TL verilecek...

Bakanlık duyurdu! Yüzbinlerce öğrenciye ulaşım desteği geliyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön