28 / 04 / 2024

Bakan açıkladı! Ödemeler 10 Mayıs'ta yapılıyor!

Bakan açıkladı! Ödemeler 10 Mayıs'ta yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Nisan ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 10 Mayıs'ta hesaplara geçeceğini aktardı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: ''Nisan ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini 10 Mayıs’ta yapıyoruz. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak, IBAN bilgileri eksik veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödeneklerini PTT üzerinden alabilecekler.'' dedi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; nakdi ücret desteği ödemelerinin banka hesaplarına yatacağını  söyleyen Bakan Bilgin, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan kişilerin ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yapılacağını açıkladı.

Bakan açıkladı! Ödemeler 10 Mayıs ta yapılıyor!

TWITTER'DAN DUYURDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve şunları söyledi: "Nisan ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini 10 Mayıs'ta yapıyoruz. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak, IBAN bilgileri eksik veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödeneklerini PTT üzerinden alabilecekler."

 

Bakan açıkladı! Ödemeler 10 Mayıs ta yapılıyor!

 

Destek ödemesi tutarları yüzde 21.56 artırıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön