07 / 10 / 2024
fuzul

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? 

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar “Elektrik ve doğalgaza 3 ay zam yapılmayacak” diye açıklamada bulundu. Bakan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz fiyatlarında önümüzdeki 3 ay boyunca herhangi bir zam yapılmayacağını belirtti.




Kış aylarının yaklaşması ile beraber enerji faturalarındaki artış beklentisi gündemdeki yerini korurken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan vatandaşlara sevindirici bir açıklama geldi. Bakan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz fiyatlarında önümüzdeki 3 ay boyunca herhangi bir zam yapılmayacağını kaydetti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, konuya ilişkin yaptığı açıklama kapsamında, “Önümüzdeki 3 ay boyunca elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir artış öngörmüyoruz. Bu süreçte enerji fiyatları sabit tutulacak” diye ifade etti. 

 Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? 

Öte yandan, 2025 yılında Yeni destek modelinin devreye gireceğini söleyen Bayraktar, "Elektrik tüketimi yüksek olana destek az olacak" dedi.

Karadeniz gazı hakkında da önemli bilgiler akataran Bayraktar, günlük üretimin 6 milyon metreküpe ulaştığını söyleyerek, "Karadeniz gazına 3 şirket ortaklık ilgisi gösteriyor" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön