28 / 04 / 2024

Bakan Bilgin açıkladı: Deprem bölgesinde 20 bin 700 kişilik istihdam

Bakan Bilgin açıkladı: Deprem bölgesinde 20 bin 700 kişilik istihdam

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek olurken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da bölgede atılan adımlara yönelik bilgi içerikli bir paylaşımında bulundu.



Bakan Vedat Bilgin, "Depremden etkilenen yerlerde kamusal ihtiyaçların giderilmesi için Toplum Yararına Program kapsamında 1.5 milyar TL tahsis ederek 20 bin 700 kişilik istihdam sağladık" dedi. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabından deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla alakalı bilgi paylaşımında bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamusal ihtiyaçların giderilmesi için 1,5 milyar Türk Lirası tahsil edilerek 20 bin 700 kişiye istihdam sağlandığını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Depremden etkilenen şehirlerde kamusal ihtiyaçların giderilmesi adına Toplum Yararına Program kapsamında 1 buçuk milyar Türk Lirası tahsis ederek 20 bin 700 kişilik istihdam sağladık. Sosyal devlet olma bilinciyle emeğin yanında olacağız ve depremin yaralarını sarmak adına elimizden geleni yapacağız."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön