01 / 05 / 2024

Bakan Eroğlu İSU arıtma tesisini gezdi!

Bakan Eroğlu İSU arıtma tesisini gezdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kullar’da bulunan İSU Arıtma Tesisi’ni gezdi. Bakan Eroğlu’na Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşlik etti




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu gezdiği İSU Arıtma Tesisi için “Suyu hem kirletmekten kurtarıyoruz hem de sanayide ihtiyaç olan yerde kullanılıyor” dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kullar’da bulunan İSU  Arıtma Tesisi’ni gezdi. Bakan Eroğlu’na Vali Hasan Basri Güzeloğlu,  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’de  ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram eşlik etti.

 

SUYUN GERİ KAZANILIMI SAĞLANILIYOR

Artıma işlemi hakkın bilgi veren Eroğlu, “Arıttığımız suları tekrardan kullanmak için, ultraviyole ışınlar ile dezenfekte ettikten sonra, sanayide kullanmanın yolunun açtık. Kocaeli’de buna çok güzel bir örnek. Burada arıtılan su fabrikalara sevk ediliyor. Bunun çok büyük faydası var. Suyun geri kazanımı sağlanılıyor. Suyu hem kirletmekten kurtarıyoruz hem de sanayide ihtiyaç olan yerde kullanılıyor” dedi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön