28 / 04 / 2024

Bakan Kacır'dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

Bakan Kacır'dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni finansman deprem bölgesindeki işletmelere bugün aktarılmaya başlandı. 



Son dakika haberi: Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni bir finansmanı deprem bölgesindeki işletmelerimize bugün aktarmaya başlıyoruz" dedi.

Devreye alınan yeni finansmanla deprem bölgesindeki işletmelere can suyu olmaya devam edeceklerini belirten Kacır,  yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni bir finansmanı deprem bölgesindeki işletmelere ödenmeye başlandığını açıkladı. 

Bakan Kacır dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

İŞLETMELERE CAN SUYU OLACAK

KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni finansman deprem bölgesindeki işletmelere bugün aktarılmaya başlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı.

"KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 Milyar TL tutarındaki yeni bir finansmanı deprem bölgesindeki işletmelerimize bugün aktarmaya başlıyoruz" diyen Bakan Kacır, 15 Kasım 2023'ten bugüne kadar KOSGEB aracılığıyla 11 ilde 39 bin 680 işletmeye 12,8 Milyar TL tutarında ödeme yapıldığını aktardı.

Devreye alınan yeni finansmanla bölgedeki işletmelere can suyu olmaya devam edeceklerini belirten Kacır, "Bölge ekonomisine yeni projelerle destek olmaya, şehirlerimizi eskisinden de güçlü şekilde ayağa kaldırmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Bakan Kacır dan işletmelere can suyu olacak destek! Ödemeler bugünden itibaren başlıyor!

KOBİ VE İŞLETMELERE FİNANSAL DESTEK

Şekerbank'ın başlattığı yeni yıl kampanyası ile üretenlere finansman desteği sağlanmaya devam ediliyor. 
KOBİ ve işletmelerin finansal güçlerini artırmayı hedefleyen kampanya ile Şekerbank, müşterilerine özel avantajlar sundu. 31 Ocak 2024'e kadar başvuru yaparak kampanyadan yararlanacak KOBİ ve işletmeler, 3 ay ödemesiz dönem imkanı ve 36 aya varan vadelerle nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Geri Dön