30 / 04 / 2024

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ'den vatandaşa müjde! İndirim kampanyası geliyor

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ'den vatandaşa müjde! İndirim kampanyası geliyor

Sosyal Konut projesinin detayları gelmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Murat Kurum müjdemiz var diyerek TOKİ kampanyasını duyurdu. Konuya ilişkin ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceğini belirtti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği Sosyal Konut projesinin detaylarını 13 Eylül'de açıklamıştı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde  düzenlenen toplantıda konuşan Erdoğan" “Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023 - 2028 yıllarını kapsama alanına alan beş senelik süreçte 500 bin sosyal konut. 250 bin konut amaç halinde arsa yani vatandaş der ki bana alt yapısı hazırlanmış arsa verin, ben kendim yapacağım. Onun için ise 250 bin konut yapımına müsait arsa var. 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunacağız" diye belirtmişti.

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ den vatandaşa müjde! İndirim kampanyası geliyor

Konuya ilişkin son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak" dedi. Peki Sosyal Konut Projesinin yeni ayrıntıları Erdoğan ne zaman açıklayacak? İşte Bakan Kurum'un diğer açıklamaları...


Geri Dön