27 / 04 / 2024

Bakan Müezzinoğlu Balıkesir Havran'da hastane temel atma törenine katıldı!

Bakan Müezzinoğlu Balıkesir Havran'da hastane temel atma törenine katıldı!

Müezinoğlu, Havran'da hastane temeli attı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir ve ilçelerinde açılışlar ve temel atma törenlerine katıldı. Müezzinoğlu, hastanenin son teknolojiyle donatılacağını bildirdi.



Müezinoğlu, Havran'da hastane temeli attı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir ve ilçelerinde açılışlar ve temel atma törenlerine katıldı. 7 milyon 495 bin lira bedelle ihale edilen, 25 yataklı Havran Devlet Hastanesinin temelini atan Müezzinoğlu, hastanenin son teknolojiyle donatılacağını bildirdi. 


Ayvalık'ta açılış yaptı 

"Arkamızda çil çil hizmetler bıraktık" diyen Müezzinoğlu, şu anda 36 bin yatak kapasiteli 36 hastane inşaatının devam ettiğini açıkladı. Ayvalık Devlet Hastanesinin kurdelesini de kesen Bakan Müezzinoğlu, hastaneyi gezdi, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bigadiç'te 75 yataklı Devlet Hastanesi'ni de hizmete açan Sağlık Bakanı, 850 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Müezzinoğlu'na, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da eşlik etti. 


Milliyet Ege


Geri Dön