30 / 04 / 2024

Bakan Nebati duyurdu! İşte yeni tasarruf aracı!

Bakan Nebati duyurdu! İşte yeni tasarruf aracı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati darphanenin Borsa İstanbul'da halk arz yolu ile altına dayalı sertifika ihracını açıkladı. İşte detaylar!



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Darphane Sertifikası’na yatırım yapan tasarruf sahipleri altınlarını fiziki olarak da teslim alabilirler" şeklinde açıklamada bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni tasarruf aracına dair açıklamada bulundu. Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğümüz, halkımıza yeni bir tasarruf aracı imkanı sunuyor. Darphanemiz, bugün itibarı ile Borsa İstanbul’da halka arz yolu ile altına dayalı sertifika ihraç edecektir.

Bakan Nebati duyurdu! İşte yeni tasarruf aracı!

İşte diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön