27 / 04 / 2024

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri Sanayi Odasınca (KAYSO) düzenlenen Kayseri İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Bakan Nebati, toplantıda, Anadolu'nun en büyük ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olan Kayseri'de iş insanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kayseri şehrine de bir müjde verdi.

Konuşmasında, Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi' ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Nebati, projede önemli bir aşamayı daha geride bıraktıklarını vurgulayarak, dış finansman sözleşmesinin dün imzalandığını, yaklaşık 1,2 milyar euroluk dış finansman teminini sağladıklarını bildirdi.

Nebati, projenin devreye girmesi halinde mevcut demir yoluyla 7 saatte sağlanan Ankara-Kayseri ulaşımının 2 saate düşeceğine işaret etti. Nebati, bu proje ile hem yük taşımacılığını hem de vatandaşların ulaşımlarının çok daha kolay hale geleceğini dile getirirken böylece Türkiye’nin de milyarlarca dolar tasarrufu da sağlamış olacağını savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön