02 / 05 / 2024

Bakan Nureddin Nebati KOBİ'ler için müjdeyi verdi

Bakan Nureddin Nebati KOBİ'ler için müjdeyi verdi

Bakan Nureddin Nebati binlerce KOBİ kapsamındaki işletmeyi yakından ilgilendiren destek paketini açıkladı. Peki Bakan Nebati'nin açıkladığı Hazine Destekli Kefalet Paketi'nde neler var? Hazine Destekli Kefalet Paketi ne zaman devreye girecek?



Pandemi süreci ve yüksek seyreden döviz kurlarının yükü ile zor günler geçiren KOBİ'ler için Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den müjdeli bir haber geldi. Bakan Nebati, yeni  bir Hazine Destekli Kefalet Paketi üzerinde çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Peki KOBİ'lere destek için  hazırlanan yeni kefalet paketinde neler var?

Bakan Nebati'nin açıkladığı Hazine Destekli Kefalet Paketi yaklaşık olarak Küçük ve Orta Boy İşletme (KOBİ) kapsamına giren 3.5 milyon işletmeyi yakından ilgilendiriyor. 

Bakan Nureddin Nebati KOBİ ler için müjdeyi verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati KOBİ kapsamına giren işletmelerin dört gözle beklediği destek paketini sosyal medya üzerinden yaptğı bir paylaşımla duyurdu. Paket KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacını güdüyor. Hazine Destekli Kefalet Paketi ile istihdan, üretim ihracatın desteklenmesi ön plana alınacak. Paket Türkiye Ekonomi Modeline tamiyle uyumlu olacak. Bakan Nebati'nin açıklamasına göre üzerinde çalışılıyor ve hızla uygumaya alınacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön