Toki

Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ, 1 milyon 340 bin konut yaptı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Binlerce kişilik orduyla inşa için çalışıyoruz, 4 bin 334 köyümüzde çelik karkastan evler yapmaktayız. Buna göre, TOKİ 22 senede 1 milyon 340 bin konut yaptı" diye konuştu.

Bakan Özhaseki, Adıyaman'da sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve oda temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında, gün boyu Adıyamanlıların talep ve sorunlarını dinlediğini kaydetti. Bu süreçte, depremlerden etkilenen Adıyaman'ın ayağa kaldırılabilmesi için dört koldan çalışma yürütüldüğünü ifade eden Özhaseki, daha güvenli ve yaşanılabilir şehirler inşa etme hedefi ilr çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Adıyaman'da herkesi rahata kavuşturana kadar işlerinin bitmeyeceğini anlatan Özhaseki, "Binlerce kişilik orduyla inşa için çalışıyoruz, 4 bin 334 köyümüzde çelik karkastan evler yapıyoruz. Bütçemizin biraz açık vermesinin ve enflasyonun bir sebebi de bu ama olsun, hak yerini bulacak. Kardeşlerimizin hepsini evlerine huzurla oturtuncaya kadar biz çalışmaya devam edeceğiz." ifade etti.

TOKİ, 1 MİLYON 340 BİN KONUT YAPTI

dunya.com'da yer alan habere göre; Adıyaman'da yapılan konutların artık şehirde daha fazla görünür olduğuna değinen Bakan Özhaseki, rezerv alanlardaki konut üretimlerinin devam edeceğini de ifade etti.

TOKİ konutlarının depremde kendini kanıtladığını belirten Özhaseki, "Yapınca da iyi yapıyoruz. TOKİ 22 yılda 1 milyon 340 bin konut yaptı. Bir tanesi bile depremde yıkılmadı, sıva çatlağı bile yok, elhamdülillah. Şimdi de burada emlak konutumuz vasıtasıyla en lüks evleri yapmaya devam ediyoruz. Yapılınca bir kere olur diyoruz, o yüzden iyi olsun istiyoruz." diye söyledi.

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

TOKİ'den son dakika Mayıs 2024 müjdesi! 4 kampanyada 1.773 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?