29 / 04 / 2024

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Bakanın kademeli emeklilik ve staj sigortası açıklaması isyan ettirdi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı, kademeli emeklilik ve staj dönemi sigortasıyla ilgili duyurulacak haberdeydi. Bakan Vedat Işıkha’ın konuyla ilgili bir çalışmamız yok açıklaması sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda vatandaş bu duruma isyan etti.



İşe giriş yılları nedeniyle emekli olamayanlar hükümetten gelecek müjdeli haberi bekliyordu. 2000 ile 2008 seneleri arasında SGK ve Bağ-Kur’ya girişi olan ancak emekli olamayan milyonlarca kişinin kademeli emeklilik beklentisi yerel seçimler öncesinde artmıştı.Staj sürecinde sigortası başlatılmayanlar da kademeli emeklilik düzenlemesi için haber bekliyordu.

Ancak beklenen olmadı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan "Staj sigortası ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" açıklaması geldi.

Bakan Vedat Işıkhan’ın açıklamasını Gazeteci Barış Esen,http:// https://twitter.com/barisesen X sosyal medya hesabından paylaştı. Vatandaş, emeklilikle ilgili yapılan açıklamanın çalışma barışını engelleyeceğini belirterek tepkisini dile getirdi.

GENEL SEÇİME YAKIN ONAYLANIR

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Ünlü ekonomist kulisleri işaret ederek tarih verdi: Bölgesel asgari ücrette masada!

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin ikramiye ve zam takviminde son dakika! Hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın!

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön