29 / 04 / 2024

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi. İşte ING Bank'ın emeklilerin yüzünü güldüren o kampanyası...




Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank da yeni kampanyasını duyurdu. Peki ING Bank emekli paketi ile emeklilere ne kadar ödeme veriyor? İşte detaylar...

Ülkemizde emekliler için bankalar arasındaki yarış giderek daha da fazla kızışıyor. Bankalar da emeklileri ikna etmek için yeni kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Önce bankalar arasında emekli maaş promosyonu kampanyaları ile bu rekabet yaşanırken şimdi bu durumun bir adım ötesine geçildi ve emekli paketleri açıklanmaya başlandı. 

ING Bank tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!


ING BANK’TAN PAKET KAMPANYA!

Paylaşılan detaylara göre emekli müşterilerin en çok tercih ettiği banka olma yolunda ilerleyen ING Bank hazırladığı emekli paketiyle büyük ses getirdi. Emekli vatandaşlar için üçlü ödeme imkanı sunan bankanın emekli paketi içerisinde emekli maaş promosyonu ek promosyon ve ihtiyaç kredisi bulunuyor.

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere verdiği ödemeler son güncellemelerle değişti. En düşük emekli maaşının 10 bin Türk Lirası olmasından sonra tüm emeklilere tek tarife üzerinden emekli maaş promosyonu ödemesi veriliyor. Bu kapsamda emeklilere 10 bin Türk Lirası maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

ING Bank tarafından açıklanan detaylara göre bir diğer ödeme kalemi de yine emeklilere özel olarak sunulan ek promosyon oluyor. Söz konusu bu ödemeyi alabilmek için emekli müşterinin otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekli. Verilecek olan her bir fatura talimatı karşılığında ING Bank müşteriye bin Türk Lirası tutarında ödeme yapıyor. 5 faturaya kadar ödeme alınabiliyor ve bu çerçevede de bir emekli müşteriye en çok 5 bin Türk Lirası ek promosyon ödemesi yapılıyor.

Paket kampanyanın son aşaması da 15 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisinden meydana geliyor. Emekli vatandaşlara 36 ay vadeli ve özel bir faiz oranı ile sunulan bu ihtiyaç kredisinin taksitleri müşterinin maaşından her ay düzenli olarak kesiliyor. Böylece emekli müşteriler paket çerçevesinde 15 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisinin ödeme tutarını hemen hesaplarına aktarabiliyorlar.

Açıklanan paket kapsamında emekli vatandaşlara ING Bank tarafından 10 bin Türk Lirası maaş promosyonu, 5 bin Türk Lirası ek promosyon ve 15 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi olacak şekilde 30 bin Türk Lirası tutarında nakit ödeme yapılıyor.

 

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Evinde misafiri olanlara 'Misafir Vergisi' şoku! Kira almış gibi kira vergisi ödenecek: Aman beyan dönemini kaçırmayın!

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin ikramiye ve zam takviminde son dakika! Hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın!


Geri Dön