29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Şubat ayı kampanyalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası müşterilerine duyuru yaparak Touristica kampanyası ile ilgili detayları açıkladı.

Ziraat Bankası tarafından söz konusu kampanya ile ilgili olarak yapılan açıklamada "Bankkart'ınızın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Touristica'da tek bir seferde yapacağınız 25 bin Türk Lirası - 49 bin 999  Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası - 99 bin 999  Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin  Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 7 bin 500  Türk Lirası Bankkart Lira verilecek. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından faydalanabilirsiniz" denilerek son başvuru tarihinin 29 Şubat 2024 olduğu belirtildi.

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kısa mesaj ile söz konusu kampanyaya katılım sağlamak için Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazarak 4757'ye kısa mesaj atabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Touristica kampanasına katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekiyor. 

Kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart Liralar 7 Nisan 2024'e kadar yüklenecek, 7 Mayıs 2024'e kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 8 Mayıs 2024'te geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşteri kampanyadan sadece bir defa ve en çok 7 bin 500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Gerçekleştirilen kampanyadan faydalanmak istiyorum diyen kişiler kampanyaya katılım sağladıktan sonra yapacakları 50 bin Türk Lirası- 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişleri karşılığı 5 bin Türk Lirası bankkart lira para iadesi almaya hak kazanacaklar.
 

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

Kira anlaşmazlıklarında 129 bin 259 arabulucu başvurusundan 69 bin 239'unda anlaşma sağlandı! 

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim! BİM 27 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayımlandı!


Geri Dön