06 / 05 / 2024

Bakanlar Haliç Kongre Merkezinde buluşuyor!

Bakanlar Haliç Kongre Merkezinde buluşuyor!

Aralarında bulunduğu çok sayıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı ile akademisyenler, ‘II. Avrasya Yerel Yönetimler Kongresi’ için Haliç Kongre Merkezi’nde buluşuyor



 TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı ile akademisyenler, Haliç Kongre Merkezi’nde buluşuyor. Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği  işbirliğinde düzenlenen kongre 27-28 Kasım tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi’nde ‘Planlama ve Kentsel Gelişim’ temasıyla gerçekleştirilecek. Kurumlar arasında işbirliği geliştirmeyi, deneyim paylaşmayı, ortak sorunlara çözüm aramayı hedefleyen kongrenin açılışını, TBMM Başkanı Mehmet A. Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Günay ve Devlet Bakanı Faruk Çelik yapacak.

FARKLI KONULARDA OTURUM

Etkinlik kapsamında ‘Kentsel Koruma’, ‘Kentsel Dönüşüm Uygulamaları’ ve ‘Kentsel Tasarım’ konulu oturumlar düzenlenecek. Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi “Kalkınmakta olan bölgelerdeki yönetimlerin, tecrübe aktarımı konularında işbirliği sağlamayı hedefleyen programın, Planlama ve Kentsel Gelişim temasıyla yapılacak” dedi.
Star


Geri Dön