03 / 05 / 2024

Bakanlık açıkladı! 47 şehirde 826 arsa açık artırma usulü ile satılacak! 

Bakanlık açıkladı! 47 şehirde 826 arsa açık artırma usulü ile satılacak! 

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 şehirde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullar ile satışa çıkarıldığını kaydetti.



Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye kapsamında yer alan 47 şehirde, 826 adet muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullar ile satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, 47 şehrin merkezi noktalarında yer alan  826 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vade ile satılacağını açıkladı.

Bakanlık tarafından kaydedilen açıklamada, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunuyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

dunya.com'da yer alan içeriğe göre; Konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğindeki; Ankara'da 75, İstanbul'da 18, Kahramanmaraş'ta 38, Kırklareli'nde 43, Konya'da 89, Mardin'de 52, Mersin'de 61 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı.

KATILIMLAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Açık artırmalar 24-25-26 Nisan günleri saat 10:30'da yapılacak.  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkez'inde yapılacak açık artırmaya internet üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebileceği de ifade edildi.

Bakanlık açıkladı! 47 şehirde 826 arsa açık artırma usulü ile satılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görev ve yetkileri nelerdir?

Yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair imar, çevre, yapı ve yapım mevzuatını hazırlamak, uygulamaları izlemek ve denetlemek, Bakanlığın görev alanı ile ilgili mesleki hizmetlerin norm ve standartlarını hazırlamak, geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve ilgililerin kayıtlarını tutmak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının faaliyetleri nelerdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yetki ve faaliyetleri kapsamında yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair tüm mevzuatı hazır etmek, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürmek ve  uygulamalarını denetlemek, mesleki hizmetlerin gelişmesini sağlamak ve çevre kirliliğini önlemek ile çevremizin ve doğanın korunmasını sağlamak üzere yapılandırıl bir kurumdur.

İki ildeki 21 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! Milli Emlak satış son dakika! 

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

İki şehirde taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Geri Dön