19 / 07 / 2024

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere 87,5 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere 87,5 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı 87 milyon 484 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıklandı.




Yapılan duyuru kapsamında, 87 milyon 484 bin liralık tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. Tarım ve Orman Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru doğrultusunda, tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin bilgi verildiği ifade edildi. 

Buna göre, 87 milyon 484 bin liralık tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak. Bakanlığın paylaşımında söz konusu destekleme ödemesinin detaylarına da yer verilmiş oldu.

Bu kapsamda, hububat-baklagil ve dane mısır desteği için 79 milyon 567 bin lira, kırsal kalkınma ve yatırım desteği için 7 milyon 309 bin 19 lira, mazot ve gübre desteği için 607 bin 981 lira ödeme gerçekleştiriliyor.

Mısır fiyatı yüzde 10, buğday yüzde 16 düştü! Çiftçilere buğday, arpa, mısır şoku! Polatlı borsası buğday fiyatları...

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çiftçilere Haziran ayının son müjdesi! Hesaplara 2 milyar 150 milyon lira yatırıldı! Hemen alabilirsiniz! 

Çiftçilere müjde, TMO o paraları yatırdı: Ton başına en az 7.250 TL! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön