16 / 05 / 2024

Bakanlık açıkladı! Vergi süreleri değişti! İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Vergi süreleri değişti! İşte detaylar!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergilerin ödeme sürelerini 1 ay erteledi. İşte detaylar!



Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi ödemelerine dair bir açıklama yaptı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde; 23.11.2022 tarihinde meydana gelen depremden dolayı Düzce ilinde bulunan mükelleflerin Kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine gerçekleşecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir.

Bakanlık açıkladı! Vergi süreleri değişti! İşte detaylar!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde; 23.11.2022 tarihinde merkez üssü Düzce ili Gölyaka ilçesinde deprem cereyan etmiştir. Bakanlığımız, deprem sonrası mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmesi amaçlanmıştır. Bu kapsamda, Düzce ilinde faaliyet gösteren mükelleflerin Kasım ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine gerçekleşecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir. Düzce'de cereyan eden depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İşte diğer merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön