29 / 04 / 2024

Bakanlık düğmeye bastı! Vergide eriyen yüzde 20'lik kısım cebinize kalacak

Bakanlık düğmeye bastı! Vergide eriyen yüzde 20'lik kısım cebinize kalacak

Ekonomist Muhammet Bayram, milyonları ilgilendiren vergi düzenlemesi ile ilgili atılacak adımları anlattı. Bayram, yeniden değerlendirme oranları yükseltilirse çalışanın maaşından yüzde 20 oranında bir ücretin kesilmemesine neden olur. dedi.



Gazetevatan'da Alican Yıldırım'ın yaptığı habere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanı ilgilendiren ayarlamayı duyurmuştu. Vergi dilimi düzenlemesine ait açıklama yapan Bilgin, "Vergide dilimleri için çalışma yapılıyor. Maliye Bakanımız bu açıklamayı yaptığı zaman çok önemli etkisi olacak" 

Bakanlık düğmeye bastı! Vergide eriyen yüzde 20 lik kısım cebinize kalacak
açıklamasında bulunmuştu. Ekonomist Muhammet Bayram, konuyla ilgili atılması gereken adımlarla ilgili detayları aktararak, vergi dilimleriyle ilgili ne gibi uygulamalar olması gerektiğinden bahsetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön