01 / 05 / 2024

Bakanlık duyurdu! 1453 personel alımı yapılacak

Bakanlık duyurdu! 1453 personel alımı yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, iş arayanları yakından ilgilendiren haberi açıkladı. Bakan Bak, bakanlığın yurtlarında istihdam edilmek üzere 1.453 yurt yönetim personeli alınacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.



Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sosyal medya hesabından 2023 dönemi için Yurt Yönetim Personel Alımı haberini açıkladı. Haberin detaylarında 1453 Yurt Yönetim Personel Alımı yapılacağını ifade eden Bakan Bak'ın haberini duyan vatandaşlar başvurular için araştırmayı sürdürüyor. Başvurular ne zaman başlayacak işte tüm ayrıntıları...

Kamuda çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıkladı. Bakan Bak, yurtlarda istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alınacağını ifade etti.

Sosyal medya hesabı X üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında istihdam edeceğimiz 1453 Yurt Yönetim Personeli için alım sürecimiz başlıyor. Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete'de ve gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

GSB YURT YÖNETİM PERSONELİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN, ŞARTLAR NELER?
Bakan Osman Aşkın Bak tarafından duyurulan 1453 Yurt Yönetim Personeli alımına dair tarih ve başvuru şartları henüz paylaşılmadı. Ancak detayların Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra ve gsb.gov.tr'de belli olacağı bildirildi.


Geri Dön