30 / 04 / 2024

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!



UÇAK BİLETLERİNDE İNDİRİM!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında anlaşma sağlandı, imzalar taraflar arasında atılıyor. Hazırlanan bu anlaşma ile birlikte ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak biletlerinde indirim yapılacağı müjdesi verildi.

Yapılan açıklamaya göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile THY arasında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak biletlerinde indirim uygulanacak. Bu indirim kampanyasının hak sahiplerine kolaylık sağlanması amaçlanıyor. THY biletlerin internet üzerinden alınabilmesini öngören protokolde imzalar yarın resmi olarak atılacak.

UÇAK BİLETLERİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yarın İstanbul’da düzenlenecek törende imzalar atılıyor. İmzaların resmen atılmasıyla birlikte şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanması, bu amaç ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile THY arasında KamuNet üzerinden veri ve bilgi paylaşımı yapılması amaçlanıyor.

Gelen bilgilere göre protokolle sağlanan haklardan yararlanmak isteyen şehit yakını, gazi ve onların yakınlarının ücretsiz seyahat kartlarının aktif yani “evet” durumunda olması alinde bu olanaktan yararlanabilirler. Seyahat kartlarının aktiflik durumu “evet ya da hayır” şeklinde de THY ile paylaşılacaktır.

THY KAMPANYA NE ZAMAN 2022?

THY Dış hatlar biletlerinde indirim kampanyası bulunuyor. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, 5-15 Ekim tarihlerinde satın alacakları biletlerle 1 Kasım 2022 ile 15 Mart 2023 tarihlerinde indirimli, ucuz fiyatlarla uçuş yapabilecek. Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik olabiliyor. Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere ise  "www.turkishairlines.com" web adresinden ulaşılabiliyor.

Promosyon ödemelerinde bu kadarı da beklenmiyordu! Herkes nedenini araştırıyor!

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön