25 / 07 / 2024

Bakanlık süreyi uzattı! Lise, ön lisans ve lisans mezunu olanlar işe alınacak

Bakanlık süreyi uzattı! Lise, ön lisans ve lisans mezunu olanlar işe alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı gerçekleştirecek. Ancak bu personel alımı için birtakım değişiklikler yapıldı. İşte güncel olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için 171 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve de Lisans mezunu olan sözleşmeleri personel alımı yapacak. Bu alımın detayları ise şu şekilde açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı toplamda 35 ilde olmak üzere sözleşmeleri personel alımı yapacak. Bu alım için 35 şehir ise açıklandı. Bu şehirlerde bünyesin çalıştırmak için personel alımları olacak.

İŞTE O İLLER
İstanbul, Ankara, İzmir, Batman, Afyonkarahisar, Bingöl, Batman, Bolu, Burdur, Denizli, Gümüşhane, Eskişehir, Kars, Hatay, Kayseri, Konya, Kütahya, Muğla, Samsun, Şırnak, Sivas, Ağrı, Van, Antalya, Edirne, Çanakkale, Bursa, Uşak, Erzurum, Mersin, Kastamonu, Tokat, Adana, Zonguldak ve Yozgat olarak açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön