16 / 06 / 2024

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

Yerli otomobil markası Togg, yüzde 0 faiz seçeneğinin de yer aldığı kredi kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu. Togg tarafından yapılan açıklama kapsamında, markanın uygulayacağı sıfır faiz kampanyasının süresi uzatıldı.



Togg, yüzde sıfır faiz seçeneğinin de yer aldığı bulubduğu bu kredi kampanyasında süreyi uzattığını açıkladı. Buna göre, vadelerine göre yüzde sıfır ve yüzde 1.99 faiz oranı kullanılabiliyor.

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklama kapsamında şu ifadelere yer alıyor. "Togg T10X’e özel 800.000 TL'lik kredi kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Yoğun isteğiniz üzerine sadece T10X V1 Uzun Menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere finansman desteğimizi uzatıyoruz. 800 bin Türk Lirası kredi için vadelere göre yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz seçenekleri bulunuyor.

7/24 SİPARİŞ ALINIYOR

T10X için Togg'un dijital platformu Trumore üzerinden 7/24 sipariş verilebiliyor. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekiyor. Buna göre, T10X için bu yıl çekiliş yapılmıyor, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre hızlı bir biçimde gerçekleşiyor.

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

ODMD açıkladı! Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller belli oldu...

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

 


Geri Dön