18 / 05 / 2024

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile birlikte nisan ayına özel finans desteği sunduğu kampanyasını da uzatma kararı aldığını duyurdu. Bu doğrultuda, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sağlıyor.



Nisan ayına özel finansman desteği ile kullanıcıları ile buluşan Togg T10X'in faizsiz kredi kampanyası için uzatma kararı alındığı ifade edildi. Bu kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneğini sunmakta.

Başlangıçta nisan ayına özel olarak duyurulan kampanyaya dair firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler belirtilmişti; "Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajlarını kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Togg, nisan ayına özel başlattığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için anlaşmalı bankalarda 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği sunmaya başladı.

 Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

dunya.com'da yer alan habere göre; Buna göre isteyen kullanıcılar, 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneğiyle de T10X sahibi olabilecek. En donanımlı T10X V2 uzun menzilin fiyatı Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle birlikte 1 milyon 863 bin Türk Lirası. T10X için Togg’un dijital platformu Trumore üzerinden sipariş veriliyor. 7/24 kullanılabilen Trumore uygulaması kullanıcılara bayram boyunca da diledikleri yerden sipariş verme kolaylığı sağlayacak.

TOGG kredileri arttı mı? Yeni krediler ve faiz oranları neler?

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg T10X'in Almanya'da satışa sunulması bekleniyor!

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?


Geri Dön