05 / 05 / 2024

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile nisan ayına özel finans desteği sunacağını açıkaldı. Buna göre markanın yaptığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor.



Togg T10X, nisan ayına özel finansman desteği ile kullanıcılar ile buluşuyor. Togg, nisan ayına özel başlattığı kampanyayı açıkladı.

Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya doğrultusunda, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sunuldu.

Togg'dan yapılan açıklama kapsamında şu detaylara ver verildi; "Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajlarını kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Togg, nisan ayına özel başlattığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için anlaşmalı bankalarda 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği sunmaya başladı.

Togg dan faizsiz kredi kampanyası!

dunya.com'da yer alan habere göre; Dileyen kullanıcılar, 800 bin Türk Lirası krediye yüzde 1,99 faiz oranı ile 30 ay vade seçeneğiyle de T10X sahibi olabilecek. En donanımlı T10X V2 uzun menzilin fiyatı Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle birlikte 1 milyon 863 bin Türk Lirası. Buna göre, T10X için Togg’un dijital platformu Trumore üzerinden de siparişler verilmektedir.

Yine, 7/24 kullanılabilen Trumore uygulaması kullanıcılara bayram boyunca da diledikleri yerden sipariş verme kolaylığı sağlayacağını duyurdu. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sağlanmış Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekmektedir. T10X için bu sene çekiliş yapılmıyor, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre hızlı bir şekilde gerçekleşiyor."

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!


Geri Dön