18 / 05 / 2024

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde görev almak isteyen doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanları için talep sistemi açıldığını aktarmıştı. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merak konusu oldu.



Bakan Koca yaptığı açıklamasında, "Öncelikle gönüllülüğü kolaylaştırıyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımızın gönüllülük talebi için başvuru formu oluşturuldu. Gönüllülük başvuruları için Bakanlığımız tarafından ihtiyaç doğrultusunda görevlendirme yapılacak” denildi.

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

GÖNÜLLÜ SAĞLIK ÇALIŞANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bakan Koca, 2 depremin meydana geldiği Kahramanmaraş'ta depremzedeler için kurulan Karacasu konteyner kentini ziyaret etti. Burada birtakım açıklamalarda bulunan Bakan Koca, bölgede görevli sağlık çalışanları için gönüllülük, atama ve görevlendirme konularında yeni düzenleme yaptıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Gönüllü görev almak isteyen hekimlerin, hemşirelerin, tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın bu taleplerini iletebilmesi için 'Ekip Portal Uygulaması'ndan başvuru formu oluşturulmuştur. Gönüllülük başvurularıyla ilgili il sağlık müdürlüğü tarafından görüntülenebilecek."

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Deprem bölgesine gönüllü sağlık çalışanı olmak isteyen kişilerin başvuru koşullarıyla ilgili bir açıklama gelmedi. Konuya ilişkin açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

2023 DEPREM TAYİNİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Fiyatlar yüzde 131 zamlandı! Alırken şok olmayın, tıklayıp öğrenin!

Dolarda kritik eşik! Uzmanlar bir bir açıkladı! Doları olanların resmen aklı başından gitti!

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!


Geri Dön