03 / 05 / 2024

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde görev almak isteyen doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanları için talep sistemi açıldığını aktarmıştı. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merak konusu oldu.



Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde 11 kent yıkıcı şekilde etkilendi. Çok sayıda insan yaşamını yitirirken binlerce vatandaş da evsiz kaldı. Depremzede vatandaşların yaraları hızla sarılmaya devam ederken depremin yıktığı 11 kentte çalışmak isteyen doktor, hemşire ve sağlık çalışanları deprem atama sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçları açıklandı mı? Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

SAĞLIK ÇALIŞANI DEPREM TAYİNİ SONUÇLARI NE ZAMAN?

Öncelikle şunu belirtelim ki Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

SAĞLIK BAKANLIĞI DEPREM TAYİNİ DUYURUSU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin etkilediği 11 kentteki sağlık çalışanları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu arkadaşlarımızın görevlendirme ve atama talep başvuruları personel bilgi sistemleri üzerinden alınacaktır” şeklinde konuştu.

İşte detaylar...


Geri Dön