30 / 06 / 2024

Bakanlıktan İzmir'de flaş satış kararı: 8 gayrimenkul vitrinde! 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Bakanlıktan İzmir'de flaş satış kararı: 8 gayrimenkul vitrinde! 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan toplamda 8 adet taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu satışlardan toplam 80 milyon 29 bin 55 TL gelir elde edilmesi bekleniyor. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  İzmir  İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan toplamda 8 adet taşınmazı satış listesine çıkarma kararı aldı. 

Ege'de Son Söz'den Oktay Güçtekin imzalı habere göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 1 milyon 305 bin Türk Lirası ila 65 milyon 278 bin 800 Türk Lirası gibi farklı muhammen bedel belirleyen satışlardan toplam 80 milyon 29 bin 55 Türk Lirası gelir elde etmeyi hedefliyor. 

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakanlıktan İzmir de flaş satış kararı: 8 gayrimenkul vitrinde! 1.3 milyon TL den başlayan fiyatlarla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan toplamda 8 adet taşınmazın satışı için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre aralarında arsa, büro, tarla ve kargır ev cinslerinden yer alan taşınmazlar için 1 milyon 305 bin Türk Lirası ila 65 milyon 278 bin 800 Türk Lirası gibi farklı muhammen bedel belirleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı satışlardan toplam 80 milyon 29 bin 55 Türk Lirası gelir elde etmeyi planlıyor. Satış listesinde bulunan en düşük maliyetli yapı 1 milyon 305 bin Türk Lirası ile Menemen Asarlık’ta bulunan toplamda 174 metrekare büyüklüğündeki arsa nitelikli taşınmaz olurken, alanın imar durumunda 4 kat yapılaşma izni olduğu belirtildi.

Listede yer alan en yüksek bedel ise 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nda Sosyal Kültürel Tesis Alanı konumundaki 1.664 ,74 metrekarelik taşınmaz oldu. Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Buca Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan söz konusu taşınmaz için ‘kapalı teklif’ usulü ile satış gerçekleştirileceği belirtilirken, taşınmaz için 65 milyon 278 bin 800 Türk Lirası da bedel biçildi.

 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 7.2 büyüklüğünde deprem uyarısı: Bu fay 3 bin yıldır kırılmıyor! 

Konkordato sürecinin başladığı 9 AVM için 3 grubun ismi geçiyor!

Bir evin fiyatı nasıl belirlenir?


Geri Dön