18 / 07 / 2024

Bakanlıktan müjdeli haber geldi! Bu habere bakın 1250 TL'yi kaçırmayın

Bakanlıktan müjdeli haber geldi! Bu habere bakın 1250 TL'yi kaçırmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sürat kesmeden destek ödemeleri yapmaya devam ediyor. Sosyal destek ödemelerinde müjdeli haberin detayları merak ediliyor! Tastik gören hesaplara her ay 1250 TL yatırılıyor. İşte ayrıntılar.




Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile dar gelirli aileleri desteklemek amacıyla uygulanan "Aile Destek Paketi" ile 850 ila 1250 TL bandında ödemeler yapılmaktadır. Bu destek ödemelerinden yararlanan vatandaşlar, ödemelerin ayrıntılarını öğrenmek için araştırmalar yapıyorlar. Başvuru yapmak isteyenler ise Aile Destek Programı başvuru koşullarını ve başvuruların ayrıntıularını merak ediyor

BAŞVURU DETAYLARI

Aile Destek Programı'na başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için iki değişik alternatif bulunmaktadır. Birinci alternatif, başvurularını e-Devlet üstünden yapılmaktadır. Bu yöntem, online olarak başvuruyu süratli ve kolay bir halde tamamlamanıza imkan sunar. Diğer bir alternartif ise, başvuracak vatandaşın yaşadığı adresin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunmaktır. Bu durumda, alakalı vakfa giderek başvuru işlemlerini bitirmeniz gerekmektedir.

Bakanlıktan müjdeli haber geldi! Bu habere bakın 1250 TL yi kaçırmayın

Başvuru yapacak vatandaşların bazı koşulları yerine getirmesi gerekmektedir. İlk olarak, başvuran kişinin Türk vatandaşı olmaması ve Mavi Kart sahibi olması lazım. Ayrıca, başvuru yapan kişinin yerleşim yeri yurt dışında olmamalı ve 18 yaşını doldurmamaış olması gerekmektedir. Başvuru yapan kişinin hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar gibi çalışanlar varsa, yurtdışında çalışanlar varsa, yurtdışı borçlanması olanlar veya özel sandıklar kapsamında olan kişiler mevcutsa, başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır.

Bakanlıktan müjdeli haber geldi! Bu habere bakın 1250 TL'yi kaçırmayın


Geri Dön