05 / 05 / 2024

Bakırköy Town Center AVM üniversite oluyor!

Bakırköy Town Center AVM üniversite oluyor!

Bakırköy bölgesindeki yoğun rekabetin arasında kalan Town Center, şimdi üniversite oluyor. Kemerburgaz Üniversitesi'nin kiraladığı Town Center 35 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip, AVM'de şu anda 3 mağazada kiracı bulunuyor...




Bakırköy'ün göbeğinde yer almasına karşın açıldığı 2003 yılından bu yana bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Town Center AVM uzun süreden beri kiralıktı.  Yaklaşık iki yıldır markaların teker teker ayrıldığı alışveriş merkezinin bir dönem otel olacağı konuşulsa da yatırımın sahibi Denge İnşaat Kiralama Town Center'ı kiralamayı tercih etti. 


2003 yılında açıldığında Galleria, Capacity, Carousel, A Plus gibi alışveriş merkezlerinin yer aldığı Bakırköy bölgesindeki yoğun rekabetin arasında kalan Town Center, şimdi üniversite oluyor. Kemerburgaz Üniversitesi'nin kiraladığı Town Center 35 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip ve yaklaşık 14 bin metrekare de kiralanabilir alanı olan AVM'de şu anda 3 mağazada kiracı bulunuyor.


Town Center'da şu an faaliyet gösteren Özsüt, Kahve Mania ve Starbucks'ın diğer mağazalar gibi boşaltılıp boşaltılmayacağına Kemerburgaz Üniversitesi karar verecek. Town Center'ı kiralayan Kemerburgaz Üniversitesi'nin AVM'yi hangi fakülte için kullanacağı henüz belli değil. 




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön